byte
Frederik Boelen, 8ste generatie wijnhandelaar.
contact: 
info@wijnboutique.nl
06-10044353

 

Bezorginformatie

Bezorging GRATIS

Bij Boelen's wijnboutique.nl is de bezorging GRATIS. Al vanaf één doos (zes flessen bij de meeste wijnen). 

Betrouwbare bezorging

Uw order wordt bezorgd door de meest betrouwbare wijntransporteur van Nederland, de firma VERHOEVEN in Tilburg, specialist op het gebied van zorgvuldige wijnleveranties bij u thuis, of op een afwijkend afleveradres, bijvoorbeeld bij vrienden of op uw werkadres.

Levertijd 2 tot 5 dagen

Hou s.v.p. rekening met gemiddeld 2 tot 5 dagen levertijd, afhankelijk van de dag waarop u bestelt. Zie schema hieronder (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend):

Besteldag Levertijd op zijn vroegst: Levertijd minimaal:
Zaterdag Vanaf woensdag 4 dagen
Zondag Vanaf woensdag 3 dagen
Maandag Vanaf donderdag 4 dagen
Dinsdag Vanaf donderdag 2 dagen
Woensdag Vanaf maandag in de week erna 5 dagen
Donderdag Vanaf maandag in de week erna 4 dagen
Vrijdag Vanaf maandag in de week erna 3 dagen
Afleverinstructie

Geeft u alstublieft tijdens het bestellen een bondige afleverinstructie voor het geval dat de chauffeur u niet thuis aantreft. Heeft u geen afleverinstructie gegeven en bent u niet thuis, dan laat de chauffeur een kaart in de bus achter, aan de hand waarvan u contact kunt opnemen voor het maken van een nieuwe losafspraak.

Chauffeur belt u graag van te voren op

De chauffeur van Verhoeven belt u graag even op van te voren, indien u dat wenst natuurlijk. U kunt dit aangeven tijdens het bestellen, bij afleverinstructie.

Bezorging GRATIS

Bij Boelen's wijnboutique.nl is de bezorging GRATIS. En dat geldt al vanaf de minimum-afname van 6 flessen van één soort. De meerderheid van het assortiment is trouwens verpakt op dozen à 6 flessen (in een enkel geval zit de wijn verpakt op houten kist of doos à 12, zoals bijvoorbeeld bij de Bordeaux Grands Crus).

Kijk ook bij FAQ

Op deze pagina met veelgestelde vragen, treft u antwoorden op álle mogelijke vragen over de bezorging, met name over wat er wel en niet kan.