Staffelkortingen op veler verzoek verlengd

 

Na succesvolle introductie steeds meer enthousiaste klanten.

 

Het met gouden medailles overladen Aspras is het leidende Domaine van Correns in de Provence. Dit dorp afficheert zichzelf trots met ‘Le Premier Village Bio de France’. Alles draait er om duurzaamheid: van zelf opgewekte energie tot volledig biologische wijnbouw.

 

Regelrechte hit

Direct na de introductie dit voorjaar van de drie Côtes de Provence 'Les Trois Frères' (rosérood en wit), werd duidelijk dat Domaine des Aspras een regelrechte hit was. Nog nooit nestelden nieuwe wijnen zich zó snel bovenaan de ranglijst van 'meest nabesteld'.

 

De serie 'Les Trois Frères' van Domaine des Aspras bestaat uit:

 

1) Delicate Côtes de Provence Rosé van Grenache, Cinsault en Rolle

Dit jaar maar liefst drie maal bekroond met GOUD. Ten eerste op het Concours Général Agricole (Parijs), het meest serieuze, betrouwbare wijnconcours ter wereld. Vervolgens op het Concours des Grands Vins de France (Mâcon), waar alleen wijnen die al een hoge podiumplek hebben veroverd aan mee mogen doen. En tot slot op het Le Mondial du Rosé, zeg maar de 'Oscars van de Rosé, gejureerd door de beste Oenologen (wijnmakers) van Frankrijk. 

 

2) Superrijpe Côtes de Provence Rouge (overwegend Syrah aangevuld met Grenache)

Twee maal GOUD. Opnieuw in Parijs (zie hierboven) en de hoogste accolade op het Concours des Vins de Provence, wellicht het grootste compliment: immers toegekend doot directe concullega's uit de streek. 

 

3) Zalvende Côtes de Provence Blanc geperst uit 100% Rolle

De enige van de drie die 'medailleloos' door het leven gaat, echter zéker niet de minste van het trio. Gemaakt van Rolle (in Italië bekend als Vermentino) is dit een zalvend wonder dat hemels op uw tong rolt... Witte Côtes de Provence van de buitencategorie!

 

 

Staffelkortingen verlengd

Op veler verzoek verleng ik  (mede dankzij het Domaine) de staffelkortingen tot uiterlijk 15 september a.s. Bij 12 flessen van één soort van de 'Trois Frères', betaalt u geen € 12,50 per fles, maar € 11,95. Profiteer er alsnog / opnieuw van! 

 

Naar het Aanbod Aspras verlengd

 

 

 

 

Het met talloze gouden medailles bekroonde Aspras voldoet aan de hoogste normen voor biologische druiventeelt.