Newsflash: Brunello's weer beschikbaar! – en meer leuk nieuws...

 

Geachte wijnliefhebber,

 

Binnen enkele dagen waren ze geheel uitverkocht: de 2007 Brunello di Montalcino (94/100 Parker) en de 2006 Brunello di Montalcino Riserva (97/100 Parker) van Tenuta Il Poggione.

 

Wijnwedloop

Zoals ik u voorspelde in de mailing van september, ontstond er een ware wijnwedloop en stortte men zich op de beschikbare voorraad. Maar ik heb goed nieuws voor iedereen die misgreep! Ik heb namelijk vorige week – met erg veel moeite – van beiden Brunello’s in Italië gelukkig nog wat kunnen bijkopen. Deze twee zeer gewilde Brunello's zijn zodoende vanaf nu weer (mondjesmaat) beschikbaar en bestelbaar!

 

Mailing september verlengd

Vanwege dit heugelijke feit, verleng ik de gehéle september-actie tot en met eind oktober. Met diverse mooie Bordeaux (drinkrijpe kanjers uit 1996, 1999 en 2000) en schitterende Bourgognes van Christian Ninot uit 2010 (waarvan er gaandeweg deze maand méér soorten binnenkomen!).

 

Meer leuk nieuws

In deze derde Boelen's Blog-nieuwsbrief ook aandacht voor: deel II van Wine: the do's & don'ts (Hint: wijn-tje??? alsjeblieft zeg!!!) en van Oesters & Wijn (verrassende ultieme combi). Daarna sta ik heel kort stil bij 't meest slaapverwekkende onderwerp tot nu toe van dit jaar: de BTW (kort samengevat: Boelen zegt: nee!). En verderop toon ik u de sympathieke winnaar van de hotelcadeaubon van dit voorjaar; lees zijn verslag van een heerlijke weekendje weg in het beste hotel van Nederland. Ook blik ik kort vooruit naar de vólgende aanbieding. Bekijk tevens nieuwe aanwinsten!

 

Verse restanten

Tot slot profiteert u van verse restanten; met daarin o.a. alle huidige jaargangen van Luc Pirlet's heerlijke Zuidfranse wijnen. Deze moeten d'r nú uit, want ik wil binnenkort zijn verse oogsten inslaan! Voordat ik “Wie maakt me los?” kan zeggen zijn deze restanten waarschijnlijk al weer weg. Immens populair! Mijn klanten houden van opruimen! En dat begint nu bij slechts € 4,95 per fles…

 

Lees, lach en drink lekker!

 

Frederik Boelen

 

Achtste generatie wijnhandelaar