It's gonna be a smart, smart Christmas...

 

Geachte wijnliefhebber,

 

Iedereen kent dit Kerstliedje: “It’s gonna be a cold, cold Christmas…”

 

En déze Kerst, dan? Anno 2012? Extra duur, want economisch guur? Niet met de Kerstwijnen uit de brochure die vandaag bij mijn klanten op de mat valt (zat. 24 nov.). Hierin staan wijnen waarmee u stuk voor stuk bespaart op de dure Decembermaand zónder dat iemand het merkt. Smart, smart Christmas!

 

Brochure niet ontvangen? Download deze dan hier. En stuur mij een mailtje via de pagina contact om u op te geven voor de mailinglijst!

 

Bestel uiterlijk 16 december a.s.

Wie vroeg koopt, zit later niet in de stress. En dat is extra smart! Bestel uiterlijk zondag 16 december a.s. – maar liever eerder... Dan heeft u uw wijnen op tijd voor de feestdagen in huis!

 

Bestel snel en WIN een wijnreis!

En als klapper op de toepasselijke vuurpijl: de éérste 100 bestellers uit dit Kerstaanbod maken kans op een geheel verzorgde wijnreis voor twee personen naar Domaine du Tix in de Rhône in het voorjaar 2013! Kijk voor alle details verderop in dit Blog of klik hier.

 

Do's and Don'ts Part III: als zelfs Bea niet weet hoe het hoort...

Kerst is meer dan ooit de tijd voor een correcte wijnetiquette. We zitten tenslotte niet voor niets chique de friemel te doen! Daar moeten we ons dan ook naar gedragen. In de inmiddels goed gelezen rubriek Wine: the do's and don'ts, is het dit keer tijd voor een super belangrijk item: "Hoe hou ik eigenlijk mijn wijnglas vast?" Hoognodig, want zélfs onze vorstin Beatrix weet niet hoe het hoort... Direct naar deze tenen- krullende vertoning? Klik hier.

 

Lees, lach en drink lekker! Vrolijke feestdagen!

 

Frederik Boelen

 

Achtste generatie wijnhandelaar