Dit najaar jubileumfeest met vele aanbiedingen en leuke cadeaus

 

Op 16 oktober 1733, vandaag precies 280 jaar geleden, is het allemaal begonnen.

 

De vader van de vader van de vader van de vader van de vader van de vader van (…hap naar lucht…) mijn vader, schreef zich op die dag te Amsterdam in als ‘Wijncooper’. Achteraf het startschot voor acht generaties ‘Boelen in de wijn’…

 

Zie het schilderij hiernaast van deze verre voorvader, Johannes Boelen (1710-1791), de oprichter der Firma Jacobus Boelen (inmiddels niet meer in eigendom van de familie Boelen).

 

Meer lezen over de historie van bijna drie eeuwen wijnfamilie? Ga naar meer over Boelen.

 

Wijnboutique TOP 10

Kortom: reden voor een jubileumfeest met natúúrlijk aanbiedingen en leuke cadeaus voor u. Wie jarig is trakeert immers! U profiteert daar nu direct al van met de TOP 10. Dat is de jaarlijkse rangorde van de 10 meest nabestelde wijnen.

 

Cadeau en kans op Champagne

Bestel uit de TOP 10 en ontvang een handig cadeau: een sommeliersmes van PulltapDeze wordt automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen, wanneer u tenminste één doos wijn bestelt uit de TOP 10. Bovendien maakt u dan kans op een doos GRATIS Beaumet Champagne. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u wel vóór 23 november a.s. uw TOP 10-order te plaatsen...

 

Spectaculaire prijsdaling

Meer goed nieuws: van de immens geliefde X du Tix (op nr. 2 in de TOP 10) uit de Rhône kon ik onlangs een nieuwe partij inkopen tegen nóg betere voorwaarden dan een jaar geleden. Gevolg: spectaculair lagere prijs. Wijnboutique groeit gestaag en daar plukt ú de vruchten van! Lees meer over deze fikse prijsdaling.

 

Vintage Port STUNT

Zo'n jubileumfeest kan uiteraard niet gevierd worden zonder traditionele Boelen-STUNT. Onlangs kon ik een Vintage Port op de kop tikken voor een crisisprijs die bizar vér onder de gangbare marktwaarde ligt... Lees meer over deze unieke aanbieding.

 

Brochure 16 oktober 2013

De kick-off van dit jubileum kunt u ook nog rustig nalezen in deze brochure die u tevens hieronder afgebeeld ziet.

 

Tot aan het einde van dit jaar meld ik me nog enkele keren bij u met nóg meer leuke jubileum-nieuwtjes en -aanbiedingen!

 

Brochure 16 oktober 2013: kick-off van het 1733-jubileum: