Nu direct leverbaar tegen staffelprijzen tot € 4,95 per fles

 

Onlangs binnengekomen: 2014 Côtes de Gascogne, Sauvignon Blanc, Haut-Bastion, Domaine les Remparts. Deze nieuwe vondst is een mega-succes.

 

Een greep uit de enthousiaste reviews van klanten die hadden meegedaan aan de recente voorintekening op deze spatzuivere Sauvignon Blanc:

 

"Verrukkelijk!!! In jaren niet zo’n lekkere Sauvignon geproefd. Heb er direct nog eens 36 flessen van besteld." (Willem van Asch van Wijck). "Vooral lekker hoe zacht-ie wegdrinkt, heerlijk." (C. van Gelder). "Normaal klaag ik wel eens als iets niet lekker is, maar nu is het een keertje andersom: complimenten!" (P. van der Wiel). "Géén doorsnee wit maar een top-Sauvignon." (Barbara Spruit).

 

Kortom, veel lof voor deze Gascogne die ik met een knipoog heb gedoopt tot uw 'Pouilly-Fumé voor door de week'. Crispy & fris, eindigend in zacht & zalvend. Verrukkelijk in al z'n bedrieglijke eenvoud. En bizar betaalbaar, bovendien!

 

Over dat laatste gesproken: u kunt nu direct uit voorraad bestellen voor de scherpe staffelprijzen zoals in de eerste voorintekening. Er zijn namelijk nog enkele dozen over. Profiteer dus alsnog of nogmaals! Beginnend bij € 5,95 per fles bij één doos à 12. Uitbodemend op slechts € 4,95 bij drie dozen... Gratis bezorgd.

 

Laat de lente nu maar écht beginnen!