De vraag "Begrijpt u mijn wijntaal?" maakte onlangs veel los!

 

Toen ik u twee weken terug vroeg of u mijn wijnbeschrijvingen helder vindt (zie: Schokkend nieuws: consument blijkt doof voor wijntaal), had ik niet kunnen vermoeden dat zovelen in hun toestenbord zouden klimmen om me te mailen. Wow!

 

Haarfijn begrepen, gelukkig

Tot mijn enorme opluchting blijkt uit de antwoorden dat het meerendeel van de respondenten mijn wijntaal haarfijn begrijpt (Oef!). Maar omdat ik niet gewend ben aan zo'n overweldigende respons op een enquête, vraag ik u allen om nog enkele weken geduld. Ik wil alle mails a) serieus beantwoorden; en b) goed analyseren om te kijken waar het eventueel nóg beter kan!

 

Winnaar over twee weken bekend

De beloofde winnaar van de allerlaatste doos Limoux Blanc maak ik circa medio april bekend... Dank voor uw begrip!

 

Naar de enquête "Begrijpt u mijn wijntaal?"