Beste wijnliefhebber.

 

Weet u het nog? Het “foutje in uw voordeel”? Foutje óp de fles (enorme korting), foutloos ín de fles (zeer sappige Rhône).

 

 Het foutje van toen

Kunt u zich deze nog herinneren?

 

Vervolg: Le X du Tix

Het vervolg is er nu! Met een X op ’t etiket, dus in élke stand correct! Méér dan correct is ook z’n scherpe prijs: check ’t op importeerwijnmee.nl . Overtuigend glas rollende Rhône op z’n rolkeiensiroop-best. De naam van dit charmebeest? Le X du Tix.

 

 Le X du Tix

Het verwoestend lekkere vervolg!

 

Korte proefnotitie Le X du Tix

Inktpaars. Ongekend expressief. Vers geplukte bosbesjes ontploffen tussen uw tanden. Om hun verleidelijke inhoud prijs te geven: bramen, frambozen, choco, munt en toffee, plus Provencaalse zweem kruiden… VERWOESTEND lekker! Volledige proefnotitie op importeerwijnmee.nl

 

Nieuwe importdeal Tix

Teken daar in op deze X du Tix, en profiteer óók van kolossaal importvoordeel op de ándere wijnen van Tix – het cult-Domaine uit de zuidelijke Rhône-vallei dat nu inmiddels ook (helaas) door Robert Parker is ontdekt. Prijsstijgingen die hierdoor in het verschiet liggen, omzeilt u simpelweg door nu in tekenen als mede-importeur.

 

Het enige dat u vervolgens nodig heeft, zoals bekend bij importdeals als dit, is enkele weken geduld (levering vanaf medio mei).

 

Met vriendelijke groet,

 

Frederik Boelen