o.a. Veramonte uit Chili voor de LAAGSTE prijzen van Nederland

 

U heeft alleen VANDAAG nog om te profiteren...

 

Geachte wijnliefhebber,

 

Als het goed is, viel-ie gisteren bij u in de bus (1): de brochure hiernaast!

 

Dank uit Chili

Dit aanbod dobbert op dank uit Chili. Dank van Chili’s tophuis Veramonte – in de vorm van kortingen die ik in uw voordeel doorbereken. Inmiddels gelden deze voor álle negen wijnen die Veramonte exporteert. Daarmee kunt ze nu op de kop tikken voor de LAAGSTE prijzen van Nederland.

 

Sluitingsdatum al over tien dagen

Waar die dank op gebaseerd is? Op het enthousiasme waarmee dit voorjaar werd ingetekend op de importdeal met onder andere Veramonte. Dat is ze niet ontgaan, daar in Casablanca Valley! Profiteer ervan, maar hou de sluitingsdatum in de gaten. Die is niet ver weg. Alleen orders t/m zondag 1 september middernacht mag ik van de “dank-korting” voorzien. Daarna is dit Chili-feest weer voorbij.

 

Onwaarschijnlijk geslaagd

Tevens in dit aanbod: twee onwaarschijnlijk geslaagde, nieuwe huiswijnen uit La Mancha. Dat gebied is met een kometensnelheid aan een opwaartse opmars bezig; vergelijkbaar met de kwaliteitssprong die de Languedoc maakte, maar dan tien maal sneller. Omdat de prijzen nog bescheiden zijn, hebben deze nieuwe Blanco en Tinto geweldig veel value for money! En zeker nu: ter introductie met extra staffelvoordeel...

 

Perfecte wijn/spijs-cominatie

En tot slot deel ik graag een bijzonder lekkere wijn/spijs-combinatie met u. Ik ontdekte onlangs dat de Viognier Les Barriques van Luc Pirlet (hiernaast afgebeeld) wonderwel combineert met de Noord-Afrikaanse salade tabouleh (of tabloulé). Super lekker voor de (na)zomer... Naar het recept.

 

Geniet en Santé!

 

Frederik Boelen

Achtste generatie wijnhandelaar

 

P.S. Bestel op tijd en WIN een handige wijnbar t.w.v. € 299,00

 

(1) Géén brochure ontvangen? Geef me dan uw stenen huisadres voor toekomstige papieren mailings