Enkele scherp geprijsde mixdozen (gratis bezorgd)

 

Profiteer van deze kortstondige Mini Summer Sale met enkele bijzondere mixdozen.

 

Deze zijn beperkt tot zéér beperkt beschikbaar. Soms valt er per mixdoos slechts één exemplaar te bemachtigen!

 

Hoe deze mixdozen tot stand kwamen, is een verhaal op zich.

 

Het verhaal

U zult er wellicht van opkijken: dit aanbod met fraaie mixdozen heeft u grotendeels te danken aan criminelen. Kleine internetboefjes die webbedrijven zoals het mijne proberen op te lichten…

 

Criminelen te slim af

Hun methode? De brutale apen plaatsen een order via de site, kiezen als betaaloptie voor de éénmalige incasso en vullen daar een bankrekeningnummer in van een ander slachtoffer. Echter, dankzij automatische controles (geheim) én dankzij mijn sterk ontwikkeld onderbuikgevoel, gaan de alarmbellen iedere keer ruim op tijd af. Deze verdachte orders worden direct uit de levering gehaald, maar staan vervolgens wél behoorlijk in de weg bij de transporteur…

 

Bonte verzameling

Voeg daar de zeldzame retouren aan toe en enkele onbetaalde orders en je krijgt een bonte verzameling van soms kostbare en altijd kostelijke wijnen. En dan? Wat doen we daarmee? Ik kan niet alles zelf opdrinken!

 

Kortom: een prima aanleiding voor deze Mini Summer Sale…

 

Crimineel lage prijzen

Van deze wijnen heb ik onlangs een aantal aantrekkelijke assortimenstdozen laten samenstellen door mijn transporteur. Maar óók in deze ‘opgemixte’ vorm staan ze daar nog steeds behoorlijk in de weg. Daarom kunt u ze nu bemachtigen voor loeilekkere prijzen. Crimineel laag! Maar kijk uit: veel zijn er niet van; in twee gevallen is er per mixdoos zelfs maar één exemplaar te bemachtigen. Aan dit aanbod heb ik voor u tevens de laatste mixdozen toegevoegd van de succesvolle ‘Aan Boord’-serie met één euro per fles éxtra d’r af.

 

GRATIS bezorgd

Deze mixdozen worden GRATIS bij u thuisbezorgd. U hoeft dus niet op 24 flessen uit te komen om de tranportbijdrage (normaal € 7,95) te laten vervallen…

 

Hieronder ziet u de line-up, op volgorde van prijs.

Of ga direct naar de pagina met álle mixdozen.

 

 

Mixdoos ‘Aan Boord’ – GRATIS bezorgd

Laatste acht dozen van deze gewilde en gewaardeerde mix. Twaalf toppers, zes wit, zes rood van wijnboutique’s meest overtuigende succeswijnen van 2012.

 

Aanbiedingsprijs was € 9,95 per fles

Voor de snelle beslisser € 8,95

Maximaal twee deze mixdozen per order. 

 

 

Mix ‘Volle witte en volle rode’ – GRATIS bezorgd

Hiervan is slechts één dozijn beschikbaar. Daarin een drietal karakterwijnen, twee wit en één rood. Peperige Grüner uit Oostenrijk. Weelderige, wulpse Pinot Gris uit de Elzas. En een heel bijzondere rode Italiaan die flirt met het niveau Amarone (maar die afkomstig is uit Abruzzo).

 

Normaal € 13,50 per fles

Voor de snelle beslisser € 10,90

Slechts één mixdoos beschikbaar. 

 

 

‘Wereld Mix’ (wereldwijd wijngenot) – GRATIS bezorgd

Niet meer dan zes van beschikbaar! In deze brede mix twaalf kanjers (10 wit, 2 rood). Acht toppers uit de nieuwe én oude wijnwereld. Op alfabetische volgorde: Argentinië, Bourgogne, Châteauneuf-du-Pape, Chili, Languedoc, Oostenrijk, Piemonte en tot slot Rueda. Wereldwijd genieten!

 

Normaal € 14,10 per fles

Voor de snelle beslisser € 11,10

Maximaal twee van deze mixdozen per order. 

 

 

Mix ‘Chardonnay en Châteauneuf’ – GRATIS bezorgd

Slechts één mix valt er hiervan te bemachtigen. De gelukkige koper krijgt drie beeldschone Chardonnay's van topkwaliteit. Uit Argentinië, Chili en uit de bakermat zélf, de Bourgogne. Chardonnay's waar de liefhebber van volromig wit zijn of haar vingers bij aflikt. Aangevuld met een blockbuster uit Châteauneuf-du-Pape (91 punten Robert Parker).  

 

Normaal € 17,55 per fles.

Voor de snelle beslisser € 12,90.

Slechts één mixdoos beschikbaar.

 

 

Naar de pagina met álle mixdozen