Importeer deze mixdozen direct van de boer, proef en profiteer!

 

Ze zijn ze nú voor u aan ’t mixen! De eigenaren van Domaine du Tix en van Château du Trignon. Twee topadressen in de Rhône. Twee proefdozen ‘in the mix’ (levering v.a. 19 november a.s.).

 

Gratis bezorgdde mixdozen worden GRATIS bij u thuisbezorgd: géén transportbijdrage van € 7,95 (normaal gesproken pas vanaf 24 flessen).
En de minimum afname van 12 flessen vervalt óók dit keer. U kunt dus al vanaf één enkele mix toehappen!

 

Kortingscodes: bij uw order ‘Tix in the Mix’ ontvangt u per e-mail een code voor € 50,00 korting op uw eerstvólgende Tix-order (maar dán wel van tenminste 36 flessen). En bij uw eerstvolgende Trignon-order kunt u de code inzetten voor € 20,00 korting op 24 flessen of meer. Beide mixen geven sámen dus een tegoed van maar liefst € 70,00 korting!

 

Uw favorieten uit deze mixdozen later groots inslaan wordt zo wel héél erg aantrekkelijk!

Bestel uw mix(en) echter wel snel, want veel zijn er niet van! (levering vanaf 19 nov. a.s.)

 

NIEUW: mixdozen Tix en Trignon gratis bezorgd met kortingscodes

 

Tien diverse top-Rhônes in the Mix. Bestel nú uw mixdoos of -dozen en zet later uw tegoed (tot maar liefst € 70,00!) in wanneer u uw favorieten groots inslaat met éxtra voordeel. De kortingscodes ontvangt u per e-mail enkele dagen na uw mixdozenorder.Proeven, profiteren. Slim!

 

Familie Quiot, eigenaar van Château du Trignon. Quoit is al sinds 1748 een zéér gerespecteerde wijnboerenfamilie in de Zuidelijke Rhône

 

Château du Trignon bij de top dankzij familie Quiot

Château du Trignon, gelegen aan de voet van Les Dentelles de Montmirail, is eigendom van de familie Quiot; sinds 1748 een zéér gerespecteerde wijnboerenfamilie in de Zuidelijke Rhône. De Quiots zetelen in Châteauneuf-du-Pape, waar ze omvangrijke bezittingen hebben. In het voorjaar van 2007 (direct een topoogst) verwierf de famille Quiot het Château du Trignon. Met hun kennis, kunde en energie hebben zij dit wijngoed naar de top gebracht van de appellaties Gigondas, Vacqueyras, Rasteau, Sablet, Plan de Dieu en natuurlijk ook 'gewone' Côtes du Rhône.

 

Mixdoos Trignon: zo'n verzameling zult u niet nóg eens snel aantreffen

Dat Quiot het Château du Trignon naar de top wist te brengen, zult u ook proeven aan de hand van de Trignon-mixdoos. Met daarin grote Crus uit het erkende topjaar 2007: Gigondas (weelde), Vacqueyras (verleiding) en Rasteau (kracht). Compleet met: satijnen Sablet, zwoele Plan de Dieu uit 2009 (wederom groots jaar!). En een Côtes du Rhône 2010 (het wordt saai: opnieuw zéér geslaagd in de Zuid-Rhône). Deze laatste is zó sappig, dat u daar later dózen van in huis zult halen. Een mooiere en nóg gevarieerdere verzameling aan Rhône-geuren en smaken zult u niet nóg eens snel aantreffen!

 

Maximaal 3 mixdozen per klant, want helaas: deze 'Trignon in the Mix' zijn beperkt in aantal!

 

 

Tix: het beste uit de Ventoux en Vaucluse

Tix is een piepkleine ‘Boutique Winery’– een cult-Domaine. Het staat synoniem voor de allerbeste rode Ventoux en witte Vaucluse. Er worden slechts 35.000 flessen per jaar gemaakt. Koele noordhellingen, de hoogste in de Ventoux (tot wel 350 meter) samen met een bijna dwangneurotisch perfectionisme, combineren er tot creaties die de draak steken met véél duurdere wijnen uit Châteauneuf, Condrieu en Côte Rôtie. De Ventoux is hoe dan ook een hotspot geworden. Dynamische, veelal jonge wijnboeren tillen het niveau gestaag hoger. En binnen deze snel rijzende appellation, is Tix de briljantste ster.

 

Parker en Guide Hachette

Nadat Robert Parker vorig jaar de Tix-oogst 2009 al bejubeld had, doet de meest prestigieuze Franse wijngids, de Guide Hachette, er nu nog eens een flinke schep bovenop. Dit keer Fránse lof voor de twee rode topcuvées 2010 van het huis - met name de Bramefan: Coup de Coeur! (zie foto hiernaast). Wat in de filmwereld geldt als "Oscar voor de beste film", dat is een Coup de Coeur voor de kleine zelfstandige Franse wijnboer. Uiteraard treft u beide rode topcuvées aan in uw Tix in the Mix.

 

Schaarste dreigt

Wie succes heeft, heeft vrienden. Van vér komen wijnliefhebbers ineens af op Domaine du Tix. Schaarste dreigt. Gelukkig zijn de eigenaren, Philippe Danel en Marie Pirsch, niet vergeten wie hun oude vrienden zijn (daaronder vallen u en ik). In tegenstelling tot andere wijnproducenten waarvan de ster ineens astronomisch rijst, "mogen" we op Tix bijna evenveel kopen als voorheen en blijven de prijzen - althans voorlopig - min of meer gelijk.

 

Ik beloof u dit: u krijgt het nog moeilijk

Niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, worden de Tix-mixdozen door Philippe en Marie eigenhandig momenteel voor u samengesteld. Twee witte Vaucluse (nieuwe oogst 2011) en vier rode Ventoux uit 2009, 2010 en 2011 zullen u vertellen dat de vergelijking met véél duurdere voorbeelden uit de Rhône-vallei niet uit de lucht gegrepen is. De fraîcheur (dankzij de hoge ligging van de akkers) in de wijnen is gerust opvallend te noemen: finesse naast kracht! Ik beloof u dit: u zult het nog moeilijk krijgen om uw favoriet aan te wijzen uit de mixdoos!

 

Maximaal 2 mixdozen per klant, want helaas: ook deze 'Tix in the Mix' zijn beperkt in aantal!

 

Zicht vanaf Château du Trignon op Les Dentelles de Montmirail in avondgloren

 

Zicht vanuit Château du Trignon op Les Dentelles de Montmirail in avondgloren