Wat ik nú weer voor u geregeld heb…!

 

Een lunch en wel bij het bekende restaurant Mario Uva in het Noord-Hollandse dorpje Neck. Niet zomaar een Italiaan, nee! Een met passie gerunde familiezaak die in januari door 500 top-Chefs uitgeroepen werd tot het beste Italiaanse Restaurant van Nederland.

 

En niet zomaar een lunch, nee! Een unieke lunch met als thema Il Gusto di Piemonte (de smaak van Piemonte). Vier gangen met smaakvolle gerechten uit die streek – uiteraard ‘besprenkeld’ met vier mooie Piemontese wijnen, van ranke Arneis tot rijpe Barolo. Zie menu hieronder.

 

Greep uit de schatkamer

Extra bijzonder is dat u tijdens deze lunch samen met eigenaar Alessandro Uva een kijkje kunt nemen in zijn wijnkelder (‘schatkamer’ dekt de lading beter) om er die middag tegen sterk gereduceerde prijzen een greep te kunnen doen uit zijn collectie van prachtige Italiaanse wijnen.

 

Dit evenement is exclusief voorbehouden aan klanten van wijnboutique.nl. Het aantal plaatsen is beperkt (dus reserveer snel hieronder). Voor bezoekers, maar ook voor de thuisblijvers, zullen er op die zondagmiddag nog twee spannende Italiaanse verrassingen zijn…

 

Mooiere afsluiting van mijn jubileum (25 jaar ‘in de wijn’) kan ik me niet wensen. Komt u ook?

 

Specs:

- Adres: Restaurant Mario Uva, Neck 15, 1456 AA Wijdewormer

- Ontvangst (met flûte Prosecco) om 13:00 uur

- Lunch vanaf uiterlijk 13:30 uur – verwachte eindtijd 16:30 uur

- Bezoek aan wijnkelder mogelijk tussen de gangen door

- € 59,50 per persoon, inclusief lunchwijnen, koffie en waters 

 

Reserveer svp via email 

Geef dan tevens door met hoeveel personen u wenst te komen.

 

 

Piemonte Lunch bij Mario Uva

Zondag 15 november 2015

 

Voorgerecht

Tartaar van rauwe en gepekelde zalm geserveerd met een crème van zongedroogde tomaten, en een crème van gele paprika en gerijpte Aceto Balsamico.

 

Piemontees Pasta-gerecht/1

Lasagna gevuld met crème van Funghi di Bosco en gesmolten Fontinakaas.

 

Piemontees Pasta-gerecht/2

Ravioli alla Piemontese met vlees gevuld en geserveerd met salie en boter plus zwarte truffel.

 

Hoofdgerecht

Gestoofd rundvlees met een saus van Brasato al Barolo, polenta en linzen.

 

Espresso, friandises

witregel