Briljant romige Merlot en super sappige Chardonnay van Domaine Astruc: al vanaf 12 flessen (wit en rood eventueel gecombineerd) maakt u kans op het winnen van de luxe wijnreis naar Côté Mas!

Al vanaf 12 flessen Astruc Merlot en/of Chardonnay maakt u kans!

 

Droom hier weg bij de geweldige reis die u kunt winnen.

 

Een luxe reis voor twee personen naar het zonnige zuiden van Frankrijk, volgend voorjaar. Uw bestemming: strong>Côté Mas. Dat is het luxueuze restaurant met Bed & Breakfast van niemand minder dan Jean Claude Mas (zie foto hieronder). Mas is de meest bekroonde wijnmaker van Frankrijk en eigenaar van o.a. Domaine Astruc in Limoux.

 

VIP-treatment

Voorpret? Neem een kijkje op www.cote-mas.fr (hou wel een doekje paraat voor het kwijlen). Of bekijk de foto's hieronder (idem). Als winnaars krijgen u en uw reisgenoot op Côté Mas gedurende twee dagen en nachten een heuse VIP-treatment. Uiteraard zijn ook de vliegtickets en de autohuur inbegrepen. U vertrekt volgend voorjaar op een datum die u uitkomt.

 

Geen straf

Om deze geweldige wijnreis te winnen, hoeft u maar één ding te doen. En dat is bepaald geen straf! Namelijk tenminste 12 flessen kopen van de briljant romige Astruc Merlot. Of van de super sappige Astruc Chardonnay. Of neem gewoon van allebei een doosje à 6, dan bent u er ook al! Beide wijnen hebben, zoals je van Jean Claude Mas kunt verwachten, een DIJK van een kwaliteit/prijs-verhouding… 

Bestel uw Astruc-wijnen uiterlijk op maanag 4 januari 2016.
En op woensdag 6 januari hoort u of u de winnaar bent!

 

 

WIN een luxe wijnreis voor twee personen naar Côté Mas

 

 

Côté Mas, Languedoc: enkele foto's...

(Zie tevens: www.cote-mas.fr)