Wint ú deze superprijs? Bestel nu en u hoort ’t snel.


Het loont dit jaar meer dan ooit de moeite om vroegtijdig – dat wil zeggen vóór 15 december a.s. – bij mij uw (Kerst)wijnen in te slaan. En dan met name om vroeg toe te happen op het geweldige Vignamaggio-aanbod!

 

VIP-treatment

Want in samenwerking met het legendarische Vignamaggio in Toscane, verloot ik onder de vroege bestellers van hun internationaal erkende topwijnen een luxe wijnreis voor twee personen. Een VIP-treatment op één van de allermooiste plekken in het Chianti Classico-gebied. 


Bestel daarom nu uw Vignamaggio-wijn(en), en u hoort vlak vóór Kerst of u volgend voorjaar de koffers kunt gaan pakken. De wijnreis naar Toscane is volledig verzorgd, dus inclusief vliegtickets, autohuur en verblijf.


Wijnwatten

Op Vignamaggio zult u met z’n tweeën geheel in de wijnwatten worden gelegd gedurende twee dagen en twee nachten. De 15e-eeuwse ‘villa’ – zoals het Toscaanse Castello met wel tachtig kamers wordt genoemd – beschikt over twee zwembaden, een eigen restaurant met wijnbar en prachtige suites. Dat wordt genieten! Als winnaar krijgt u een privé-rondleiding door de oude gewelfde kelders en de schitterende tuinen, met uiteraard een zeer uitgebreide wijn,- en olijfolieproeverij. Oók als u deze prijs niet wint, is Villa Vignamaggio – waar Da Vinci’s Mona Lisa ooit woonde – een bezoek meer dan waard. Enoturismo, op super de luxe wijze!


Prijswinnaar 24 december bekend

Op die dag maak ik de prijswinnaar bekend op wijnboutique.nl (hier op Boelen's Blog).

Iedereen die Vignamaggio-wijnen bestelt vóór 15 december maakt kans en krijgt per e-mail bericht over de uitslag van de trekking. Zorg dus dat ook u kans maakt op deze wijnreis en bestel vandaag nog uw Vignamaggio-wijn(en).

 


Twee Kerstcadeaus van wijnboutique

Vanaf 24 flessen (Vignamaggio en/of andere wijnen), krijgt u er tijdelijk bovendien de razend slimme ‘AntiOx’als cadeau bij; de afsluiter ter waarde van € 20,00 die een aangebroken fles 5 tot 7 dagen kakelvers houdt. En voor bestellers van 48 flessen (Vignamaggio en/of andere wijnen) is er nóg een cadeau, deze ter waarde van maar liefst € 30,00: Tutto Risotto de (inter)nationaal bejubelde kookbijbel voor de ware Risotto-liefhebber (ook leuk om op uw beurt aan iemand cadeau te doen…).


Aarzel dus niet. Bestel vóór 15 december a.s.