byte
Frederik Boelen, 8ste generatie wijnhandelaar.
contact: 
info@wijnboutique.nl
06-10044353

 

GRATIS bezorging

 

Uw wijn kopen op wijnboutique.nl, dat is méér dan alleen profiteren van eeuwenoud wijnvakmanschap.

GRATIS bezorging

Ten eerste betaalt u géén bezorgkosten. De bezorging is GRATIS. Al vanaf één doos (zes flessen bij de meeste wijnen).

Tijd voor échte wijn

Zoveel wijn is tegenwoordig ogenschijnlijk perfect! Zuiver en schoon: technische ‘fabriekswijnen’, gemaakt ‘op recept’ van supermarktinkopers. Wijnen die dusdanig plat gefilterd zijn dat het beetje ‘ziel’ dat ze nog hadden, eruit getrokken is.

Zulke wijnen, hoewel vaak dus onberispelijk, hebben een maximum aan saaie voorspelbaarheid. En dus ook een minimum aan spanning en smoel. Individualiteit? Vergeet het maar.

Zulke wijnen treft u hier niet aan. Mijn motto is immers: het is tijd voor échte wijn. Van echte boeren. Voor echte liefhebbers. Wijnen die barsten van de boerenauthenticiteit. Wijnen met een gevoel van plaats – die de reflectie zijn van hun geboortegrond. Compromisloos geselecteerd op kwaliteit.

Unieke importdeals

Maar er zijn meer voordelen! Zoals beruchte aanbiedingen. Hiervan zijn de zogeheten importdeals het meest geliefd. Geen wonder: wie meedoet in zo’n importdeal, omzeilt de prijsverhogende marges van importeur, groothandel, distributeur en wijnwinkel. Hou dus die e-mail inbox in de gaten! U staat nog niet in mijn bestand? Schrijf u dan wel eerst in bij ‘nieuwsbrief’ bovenaan iedere pagina op deze website.

Toegang tot exclusieve wijnen

Dankzij m’n uitgebreide netwerk gaan voor u deuren open, die voor anderen gesloten blijven. U krijgt toegang tot het rijk der écht exclusieve wijnen. Maar let op, hier geldt nóg meer dan bij andere aanbiedingen: ‘Wie het eerste komt …’

Brede selecties

U kunt bij wijnboutique.nl kiezen uit brede selecties afkomstig van alle klassieke wijngebieden, wereldwijd. Bijvoorbeeld tientallen verschillende Barolo’s, om maar iets te noemen. En er komen, bij wijze van spreken dagelijks, nieuwe aanwinsten bij. Allemaal compromisloos geselecteerd op kwaliteit.

Bezorging op ieder door u gewenst adres

Uw order, die zoals gezegd GRATIS wordt bezorgd, is handen van de meest betrouwbare wijntransporteur van Nederland: Verhoeven in Tilburg, specialist op het gebied van zorgvuldige wijnleveranties. Deze kan plaats hebben bij u thuis of op een afwijkend afleveradres, bijvoorbeeld bij vrienden of op uw werkadres.

Levertijd 2 tot 5 dagen

Hou s.v.p. rekening met gemiddeld 2 tot 5 dagen levertijd, afhankelijk van de dag waarop u bestelt. Zie schema hieronder (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend):

Besteldag Levertijd op zijn vroegst: Levertijd minimaal:
Zaterdag Vanaf woensdag 4 dagen
Zondag Vanaf woensdag 3 dagen
Maandag Vanaf donderdag 4 dagen
Dinsdag Vanaf donderdag 2 dagen
Woensdag Vanaf maandag in de week erna 5 dagen
Donderdag Vanaf maandag in de week erna 4 dagen
Vrijdag Vanaf maandag in de week erna 3 dagen
Kijk ook bij FAQ

Op deze pagina met veelgestelde vragen, treft u antwoorden op álle mogelijke vragen over de bezorging, met name over wat er wel en niet kan.